Mercedes-Benz

Companie.

Restaco Suceava

SC RESTACO SRL a fost înființată în anul 1991 în Suceava. În anul 2001 firma şi–a extins obiectul de activitate cu domeniul “vânzări și service pentru autoturisme, autovehicule comerciale uşoare şi camioane.“

Pentru derularea acestei activităţi, directorul firmei - dl. Mihai Bradu - a conceput un plan amplu de investiții, în baza căruia a fost construit un Centru Autorizat de Vânzări și Service Mercedes-Benz cu o suprafață de peste 10.000 mp. În anul 2005 a fost începută o nouă investiție care s-a materializat în luna noiembrie 2008 într–un elegant showroom.

Un produs Mercedes-Benz nu este numai unul dintre cele mai sigure și mai confortabile autovehicule, el oferă și un grad maxim de perfecțiune tehnică. Pentru că singurul mod de a-i păstra caracteristicile inițiale o constituie apelarea la serviciile specializate ale unui Centru Autorizat, RESTACO Suceava și-a propus să vină în sprijinul posesorilor de autovehicule Mercedes-Benz prin serviciile post vânzare pe care le-a pus la dispoziție și prin efectuarea oricarui tip de lucrare: service și diagnoză conform standardelor producătorului.

Locația dispune de 2 ateliere de service - unul dedicat autoturismelor, cu o suprafață de 750 metri pătrați și 10 posturi de lucru și unul pentru autovehiculele comerciale, cu o suprafață de 600 metri pătrați și 8 posturi de lucru; un atelier de tinichigerie/vopsitorie, cu o capacitate de 2 autocamioane sau autocare pe zi și 5 autoturisme pe zi, structurată eficient în 2 cabine, una pentru vopsire și una separat pentru uscare – pentru o mai bună eficientizare a timpului, spațiul permițând în același timp repararea și redresarea caroseriilor prin utilizarea unor echipamente specifice moderne; un depozit de piese de schimb de origine importate direct de la producător pentru toată gama MERCEDES-BENZ, dar și pentru alte mărci, cu o garanție oferită pentru orice tip de piese comercializate de societatea noastră de 18 luni, și o spălătorie auto.

Echipa noastră de vânzări vine în întâmpinarea dumneavoastră o gamă variată de autovehicule disponibile pe stoc, atât autoturisme cât și autoutilitare Mercedes-Benz. Cu avantaje precum garanție, istoric cunoscut și certificat, rulaj verificat și garantat, mobilitate, oferte de finanțare, test-drive și multiple alte beneficii, aducem clienților din Suceava și județele invecinate un pachet integrat de servicii de cea mai bună calitate.

Cele trei atribute care definesc RESTACO Suceava sunt “Rapiditate. Eficiență. Calitate”, dat fiind faptul că toate serviciile firmei sunt oferite la standardele producătorului german, de către un personal profesionist, instruit și dedicat mărcii.