Mercedes-Benz

Evenimente.

Restaco

Descoperiți universul serviciilor noastre

Service, piese de schimb și accesorii de origine Mercedes-Benz

Descoperiți universul serviciilor noastre
Vineri, 27 septembrie 2013, la sediul din șos. Suceava-Fălticeni, km. 3, echipa de profesioniști a Centrului Autorizat de Service Mercedes-Benz - Restaco a adus în fața invitaților: clienți, parteneri și colaboratori, o prezentare a portofoliului de servicii pus la dispoziția clienților: service, piese de schimb și accesorii de origine Mercedes-Benz, dedicate întregii game de autoturisme, autoutilitare și camioane Mercedes-Benz, dar și autocarelor Mercedes-Benz și Setra.
Evenimentul s-a dorit a fi un prilej de a promova în continuare imaginea de partener mereu preocupat de clienții și colaboratorii săi dar și o modalitate de a mulțumi tuturor celor prezenți pentru încrederea acordată de-a lungul timpului și de a-i asigura de faptul că echipa Restaco rămâne un partener de încredere în dezvoltarea și bunul mers al afacerilor.
Echipa de specialiști a Centrului Autorizat de Service Mercedes-Benz Restaco a adus în fața invitaților trei workshop-uri dedicate:
Primul workshop a fost dedicat pieselor de schimb de origine Mercedes-Benz și a noului concept de piese remanufacturate. Au fost puse la dispoziția clienților piese de origine Mercedes-Benz, piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz, materiale informative și accesorii tehnice.
Al doilea workshop a fost dedicat serviciilor. Astfel, clienții au avut beneficiat de materiale și informații referitoare la Service 24h, contracte de service, pachete de service, garanții extinse și tinichigerie/vopsitorie.
In cadrul celui de-al treilea workshop, clienții au avut la dispoziție o gamă variată de accesorii non-tehnice și elemente de colecție Mercedes-Benz.
Evenimentul a beneficiat și de prezența domnului Cristian Rudău – Coordonator Vânzari Piese Schimb din cadrul Mercedes-Benz România, care a explicat posesorilor de Mercedes-Benz de ce, între fals și original, timpul face diferența.

PRACTeam 2012

În luna iunie Centrul Autorizat de Service Mercedes-Benz Restaco a fost partener în cadrul proiectului ,,Practica Studenţilor economişti. Parteneriat inter-regional pe piaţa muncii între universităţi şi mediul de afaceri - PRACTeam''.

PRACTeam 2012
Sub îndrumarea dnei. Alina Gherman - economist în cadrul Restaco şi tutore în cadrul PRACTeam , cei cinci studenţi care au făcut parte din acest program au beneficiat pe parcusul a trei săptămâni de o introducere în piaţa muncii, cu speranţa că acest stagiu de practică a adus o reală contribuţie la dezvoltarea profesională şi personală a studenţilor din anul II a Universităţii ,,Stefan cel Mare'' din Suceava.
În continuare puteţi descoperi atât opiniilor studenţilor despre acest stagiu de practică cât şi a angajaţilor care au participat la acest proiect.
Alexandra Rusu - studentă anul II, Universitatea ,,Ştefan cel Mare'' Suceava
Până să ni se dea de ales unde sa facem practică, niciodată nu m-aş fi aşteptat ca o să ajung să fac practica la un service auto credeam că e un domeniu specific băieţilor, însă iată că am ajuns să îmi schimb părera.
Stagiul de practică la SC.RESTACO SRL a fost o experienţă nouă de unde am avut multe de învăţat, am înregistrat facturi, am completat instrumente de plată, ne-am făcut chiar propriul dosar de angajare, ceea ce a fost destul de tare, iar ce ne-a plăcut a fost faptul că toată echipa a fost amabilă cu noi, ne-am simţit dacă pot spune aşa ca între ai noştri .
Am avut libertatea de a spune ce ne place, ce nu ne place, chiar ne-au rugat să facem asta, ne-au întrebat ce am vrea să facem şi cred că datorita faptului că nu am fost lăsaţi baltă ci chiar am fost mereu băgaţi în seamă, ne-a făcut să ne dam seama că am contat. Chiar doamna Alina văzând într-o zi că nu mai apăream, a sunat-o pe responsabila de practică să vadă ce s-a intamplat, iar asta demonstrează multe, ca să nu mai zic de fetele de la recepţie şi facturare care au fost nişte drăguţe cu noi mereu, ne-au întrebat dacă avem nevoie de ceva şi nu, nu ne-ai plictisit Dana cu toate informaţiile tale.

Coctail la început de an 2012

Noul an 2012 a fost sărbătorit la Restaco Suceava într-un ambient elegant și plin de rafinament. La sediul din Șos. Suceava-Fălticeni, km.3, clienții și iubitorii mărcii Mercedes-Benz, s-au bucurat de o serată în cadrul căreia au fost prezentate și noile game ML și B.

Seara a început cu urările din partea domnului Cozmin Bradu, acționar al Restaco Suceava.
          Evenimentul, aflat deja la a cea de-a treia ediție, s-a dorit a fi un mijloc de socializare și un prilej de mulțumire pentru fidelitatea și loialitatea clienților și colaboratorilor față de Mercedes-Benz, acesta fiind totodată și startul unui nou an plin de oferte și promoții la Restaco.

125! ani de inovație

În anul 1886, Carl Benz a inventat primul automobil. A fost începutul unei călătorii ce avea să schimbe lumea. De-a lungul unui secol şi un sfert, acest drum a marcat vieţile a miliarde de oameni.

În continuă cercetare şi dezvoltare, Mercedes-Benz a fost mereu cu un pas înaintea vremurilor.
Istoria plină de realizări a ceea ce este astăzi marca Mercedes-Benz a fost prezentată în seara zilei de 20 mai 2011 la showroom-ul Restaco - centrul autorizat de service Mercedes-Benz.
Prezenţa la Suceava a exemplarului cu seria de şasiu 45 al Patent Motorwagenului lui Carl Benz din 1886, a plasat pe cei care au participat la evenimentul aniversar în atmosfera epocii, când, automobilul, această minune a zilei de azi, începea să capete forme şi performanţă.
Pentru a sublinia drumul parcurs de către producător în timp, gazdele au ţinut să expună şi trei exemplare oldtimer Mercedes-Benz: SL 280 din anul 1969, D 200 din anul 1967 şi un S420 SEL din anul 1989, toate cele trei autoturisme fiind în stare de funcţionare.
Evantaiul de autoturisme de ultimă oră Mercedes-Benz a întâmpinat invitaţii încă de la intrare, dintre modele nelipsind ultimele realizări ale producătorului german.
Piesa de rezistenţă prezentată la acest eveniment a uimit vizitatorii prin eleganţa şi prin forţa sa. Plasat pe un covor verde, SLS AMG de la Mercedes-Benz şi-a primit admiratorii cu uşile deschise ca nişte aripi (gullwings) care îi dau avânt.
Ultima generaţie SLS AMG poate accelera de la 0 la 100/oră în 3,8 secunde iar viteza maximă este limitată electronic la 317 km/oră.
După alocuţiunile domnului Mihai Bradu - Director General al Restaco Suceava, serata s-a desfăşurat într-o atmosferă de eleganţă şi rafinament, la eveniment participând clienţi Mercedes-Benz şi iubitori ai acestei mărci de prestigiu.
Mercedes-Benz România a onorat evenimentul de la Suceava prin prezenţa domnilor Daniel Lucheniuc şi Gabriel Crăciun în calitate de reprezentanţi ai conducerii importatorului german.
Sărbătorirea a 125! ani de inovaţie va continua la Restaco Suceava tot timpul anului 2011 printr-o serie de acţini promoţionale lansate cu ocazia anului jubiliar.

Cocktail la început de an 2011

Miercuri, 26 ianuarie 2011, Restaco Suceava a sărbătorit la sediul său împreună cu clienţii şi colaboratorii, începutul unui an nou, în cadrul unui cocktail elegant.

Miercuri, 26 ianuarie 2011, Restaco Suceava a sărbătorit la sediul său împreună cu clienţii şi colaboratorii, începutul unui an nou, în cadrul unui cocktail elegant.
Evenimentul s-a dorit a fi un mijloc de relaxare într-un ambient plăcut şi prietenos, constituind totodată şi un nou pas important în promovarea imaginii deja create de partener mereu preocupat de satisfacţia posesorilor de autovehicule Mercedes-Benz.
Domnul Mihai Bradu - General Manager al Restaco Suceava, le-a urat celor aproximativ 50 de invitaţi un an nou prosper şi reuşită în afaceri, mulţumindu-le pentru fidelitatea faţă de marcă şi asigurându-i de faptul că vor avea în continuare alături de ei o întreagă echipă de profesionişti, echipă care le va fi mereu alături pe toata perioada experienţei de a conduce un Mercedes-Benz.

Inaugurare showroom și lansare E Classe

Deschiderea showroom-ului a avut loc pe 9 aprilie 2009 la orele 18.00, în prezenţa unui număr de peste 160 de participanţi, în majoritatea lor clienţi Mercedes-Benz. De menţionat este prezenţa la acest eveniment a domnului Marijo Cicak, director în cadrul Mercedes-Benz Romania.

Dupa tăierea panglicii şi o scurtă perioadă de acomodare şi socializare, invitaţii au avut ocazia să ia parte şi la lansarea oficială a noii Clase-E de la Mercedes-Benz în cadrul unui spectacol de sunet, lumină şi efecte speciale.
SC RESTACO SRL a fost înfiinţată în anul 1991 în Suceava. În anul 2001 firma şi–a extins obiectul de activitate cu domeniul “service pentru autoturisme, autovehicule comerciale uşoare şi camioane.“
Pentru derularea acestei activităţi, directorul firmei dl. Mihai Bradu a conceput un plan amplu de investiţii, în baza căruia a fost construit un centru autorizat de service Mercedes-Benz cu o suprafată de peste 10.000 mp. În anul 2005 a fost începută o noua investiţie care s-a materializat în luna noiembrie 2008 într–un elegant showroom obţinând totodată calitatea de Centru Autorizat de Vânzări Mercedes-Benz.
RESTACO Suceava urmăreşte ca publicul sucevean să beneficieze de un pachet complet de servicii, respectiv de un centru autorizat de service Mercedes-Benz şi de un centru autorizat de vânzari Mercedes-Benz.

Eveniment Texaco

În cadrul ediţiei 2009 a Caravanei Texaco Ursa Ultra, RESTACO Suceava împreună cu Chevron România, au organizat în data de 1 iulie un eveniment educativ pentru toţi posesorii de autovehicule, clienţi şi colaboratori.

Cu această ocazie, Chevron Global Lubricants a prezentat introducerea unei noi game de lubrifianţi de înaltă performanţă pentru camioanele europene, lubrifianţi ce garantează vehiculului un cost eficace de întreţinere, bazat pe tehnologia Chevron, lider global în furnizarea de ulei de bază Grupa II.
Invitaţii au putut asista şi la o demonstraţie a beneficiilor uleiului de bază Chevron Grupa II şi ale noului lubrifiant Texaco Ursa Ultra.