Mercedes-Benz

Manifestați-vă pasiunea și alegeți parfumurile Mercedes-Benz.

Celebrați iubirea cu parfumuri unice, de origine, create de parfumieri împătimiți de rafinament.

Rose Eau de Toilette

Nota de top a parfumului își desfășoară prospețimea fructată, combinând în mod armonios coacăzele negre și grapefuitul cu accente de trandafir. Rafinat cu o esență elegantă, feminină, de lemn de trandafir, elemi și magnolie, parfumul dezvăluie o notă fină, dulce de mosc, ambră și lemn de cedru.

Disponibil în varianta de 60 ml și 30 ml.

Cod: B66958573/B66958574

Le parfum

Un parfum rafinat pentru bărbați, care impresionează în nota de top cu un amestec stimulativ de bergamotă italiană, piper roz și cascalone. Buchetul este subliniat de extractul de frunze de viola odorată, rășină de galbanum, iar aromele de șofran se combină în mod fascinant cu patchouli, vetiver, oud și chihlimbar gri.

Gramaj: 120 ml

Cod: B66958568

Men Fragrance

Îmbinarea armonioasă a notelor de pere și a semințelor de mușchi oferă acestui parfum o prospețime modernă. Note lemnoase de lemn de trandafir elegant pe un pat de stejar completează caracterul deosebit al acestui parfum.

Gramaj: 100 ml/50 ml

Cod: B66958630/ B66958631

Women Eau de Parfum

Buchetul se deschide printr-un indiciu fin de bergamotă pentru a atrage apoi curiozitatea printr-o notă de piersică perfectă. Cu un caracter original și totuși universal parfumul încântă simțurile.

Mercedes-Benz Cologne

Notele de top îmbină citricele coapte cum ar fi grapefruit, mandarină și portocală braziliană. Notele de mijloc revigorante de piper roz și ghimbir desavârșesc caracterul proaspăt. Verbina fină atenuează miezul exploziv și acționează ca o doză de energie calmantă. Notele de bază: moscul și vetiverul mângâie simțurile.