Mercedes-Benz

Piese de origine Mercedes-Benz.

Calitatea Mercedes-Benz în autovehiculul dumneavoastră.
Sănătate datorită aerului curat din interior.

Aer proaspăt pentru dumneavoastră şi pasagerii dumneavoastră. Filtrele de interior de origine Mercedes-Benz vă protejează autovehiculul şi sănătatea dumneavoastră. Materialele de calitate superioară asigură performanţă maximă a filtrelor şi calitate de top a aerului în compartimentul pentru pasageri.

Motorul dumneavoastră rezistă mai mult timp.

Filtrele de ulei de origine Mercedes-Benz previn contaminarea lubrifiantului, protejează motorul şi asigură performanţă de top în orice moment.

Puterea motorului este maximă, iar consumul redus.

Niciodată fără aer - filtrele de aer de origine Mercedes-Benz furnizează în mod fiabil motorului dumneavoastră aer curat. Acest lucru înseamnă performanţă optimă împreună cu un consum redus de combustibil.

Siguranță datorită distanței de frânare mici.

Scurtarea distanţei de oprire: plăcuţele de frână de origine Mercedes-Benz garantează putere mare de oprire, răspuns rapid şi uzură redusă. Vă vor oferi secunde preţioase în caz de urgenţă – şi timp preţios în atelier.

Un metru sau doi pot face diferența.

Calea rapidă pentru a opri: discurile de frână de origine Mercedes-Benz asigură eficienţă maximă la frânare şi sunt garanţia dumneavoastră pentru siguranţă maximă în orice situaţie de trafic.

Pornire la fiecare cheie.

Interval mare de servisare – chiar şi pentru rularea pe distanţe scurte, bateriile de origine Mercedes-Benz sunt caracterizate prin performanţă maximă, fiabilitate.

Vizibilitate mai bună cu putere mai mare.

Lumini pornite, precizie. Farurile şi stopurile de origine Mercedes-Benz sunt factori decisivi în designul unic al autovehiculului dumneavoastră Mercedes – şi în siguranţa dumneavoastră.

Autoturismul dumneavoastră Mercedes rămâne un Mercedes adevărat, chiar și după un accident.

Măsurarea tuturor lucrurilor pentru piese de origine Mercedes-Benz: precizie milimetrică. Toate piesele de caroserie de origine oferă calitate de top şi se potrivesc perfect designului modelului dumneavoastră Mercedes – exact ca şi conceptul nostru de siguranţă.

Vizibilitate tot timpul.

V-aţi gândit până acum că toate ştergătoarele sunt la fel? Însă nu este aşa: Numai ştergătoarele de parbriz de origine Mercedes-Benz sunt concepute special pentru autovehiculul dumneavoastră şi vă oferă vizibilitate optimă de durată şi, astfel, siguranţă.

Siguranță cu sensibilitate mai mică la fisurare.

Geamurile autovehiculului dumneavoastră Mercedes sunt capabile să facă mult mai mult decât să vă protejeze împotriva fluxului de aer şi ploaie. Piesele de geam de origine Mercedes-Benz garantează un nivel foarte înalt de rulare sigură şi funcţionarea adecvată a diferitelor sisteme confort şi asistenţă.

Siguranța ca dotarea standard.

Ar trebui să nu lăsați nimic la voia întâmplării și să vă asigurați atunci când vine vorba de suspensiile autoturismului dumneavoastră: componentele suspensiilor de origine Mercedes-Benz sunt fabricatela exact aceleasi standarde de calitate, ca și componentele producției de serie ale autoturismului dumneavoastră Mercedes - sunt produse folosindu-se chiar aceleași facilități de producție.

Călătorie confortabilă și sigură chiar și pe teren accidentat.

Bucurați-vă de confort și siguranță la cel mai înalt nivel, chiar și pe teren accidentat: amortizoarele de origine Mercedes-Benz sunt confecționate din material puternic și de înaltă calitate, și pot absorbi chiar și cele mai dure șocuri - kilometru după kilometru.