Mercedes-Benz

Service Select

100% Siguranță. 100% Mercedes-Benz. 25% Avantaj client.

Fidelitatea ta este foarte importantă pentru noi.

Mentenanță și reparații pentru mașini mai vechi de 6 ani.

Servicii incluse:

 Mentenanță A & B

Mentenanța redusă a Service Select vă furnizează un service complet, de la înlocuire ulei, la verificarea pieselor uzate și nivelelor fluidelor de operare, toate la un preț foarte avantajos. Oferta include toate piesele de schimb necesare, lichidele și manopera aferentă.

Mentenanța extinsă vă este oferită la un tarif preferențial, mulțumită Service Select de la Mercedes-Benz. Pe lângă aceste servicii furnizate în cadrul mentenanței A, mentenanța B include verificarea garniturilor de cauciuc, schimbarea filtrelor de praf și habitaclu, verificarea plăcuțelor și discurilor de frână,...

 Reparații frâne

Siguranța dumneavoastră este importantă pentru noi, și din acest motiv oferim reparații frâne ca parte din Service Select. Puteți fie alege înlocuirea fie a plăcuțelor de frână sau discurilor de frână ca o reparație unică sau set de reparații. Firește, toate piesele necesare și manopera sunt incluse în ofertă.

 Înlocuire acumulator pornire

Înlocuirea sau reînnoirea bateriei și eliminarea tuturor pieselor vechi, ținând cont de protecția mediului înconjurător.

 Înlocuire lamele ștergător de parbriz

Înlocuirea lamelelor ștergătoarelor de parbriz/lunetă din față și din spate, incluzând montarea.

StarParts. Calitate Mercedes-Benz 100%.

Service Select utilizează piese originale Mercedes-Benz, precum și StarParts Mercedes-Benz. Soluția optimă și cea mai rentabilă pentru autovehiculul dumneavoastră Mercedes - corespunzând nevoilor dumneavoastră și pentru multe autovehicule mai vechi de 6 ani: StarParts Mercedes-Benz. Aceste piese originale oferă nivelul calitativ ridicat, conform specificațiilor producătorului, personalizate pentru a corespunde vechimii și kilometrajului autovehiculului dumneavoastră Mercedes.