Mercedes-Benz

Mercedes-Benz MobiloVan

Mercedes-Benz MobiloVan

Mobilitatea dumneavoastră este forţa ce ne conduce

Dacă slujba dumneavoastră vă duce departe, trebuie să fiţi sigur că veţi ajunge acolo. Cu Mercedes-Benz MobiloVan ne asigurăm că vă continuaţi drumul rapid în caz de avarie sau probleme întâmpinate pe traseu sau în cazul în care aveţi nevoie de un service-ul nostru autorizat pentru cazuri de garanţie sau culanţă. Aceasta se extinde de la asistenţă rutieră pentru reparaţii minore pe loc, la rambursarea cheltuielilor de taxi şi hotel și furnizarea unui autovehicul de schimb.

Până la 30 ani de siguranţă garantată.

Există multe servicii de mobilitate. Cu toate acestea, Mercedes-Benz MobiloVan este ceva foarte special: Dacă autovehiculul dumneavoastră este servisat în mod regulat de către service-ul nostru autorizat Mercedes-Benz puteţi fi sigur de 30 de ani de rulare fără griji. În acest fel, practic nimic nu poate sta în calea autovehiculului dumneavoastră Citan, Sprinter sau Vito în a lucra fără greş. Mai mult decât atât: În cazul în care colegii călătoresc cu dumneavoastră, şi aceştia pot beneficia de aceste servicii. * în limita numărului de locuri conform configurării autovehiculului de către producător.

Aria de valabilitate

Nu vă opriţi la graniţă.

Setaţi-vă obiective în cele mai îndepărtate orizonturi. Si noi vă vom ajuta să le atingeţi.

Mercedes-Benz are una dintre cele mai dense reţele de servicii din Europa. Aproximativ 3000 de parteneri autorizaţi de service Mercedes-Benz sunt acolo pentru a vă ajuta să vă continuaţi călătoria dacă veţi avea vreodată nevoie de ajutor. Profesional, non-stop.

Când sunteţi pe drum, aproape oriunde în Europa, puteţi solicita beneficiile
Mercedes-Benz MobiloVan. *

Andorra
Marea Britanie
Olanda
AustriaGreciaNorvegia
BelgiaUngariaPolonia
BulgariaIslandaPortugalia
Cipru (zona UE)IrlandaRomânia
Republica CehăItaliaSlovacia
DanemarcaLetoniaSlovenia
EstoniaLiechtensteinSpania
FinlandaLituaniaSuedia
FranțaLuxemburgElveția
GermaniaMalta
GibraltarMonaco

*nu sunt valabile în departamentele de peste mări, dependenţe şi teritorii

Servicii

Un sentiment bun

În primii doi ani de la prima înmatriculare a autovehiculului, mobilitatea este acordată în mod automat. După această perioadă, garanţia de mobilitate este extinsă de la revizie la revizie - până la un maximum de 30 de ani. Toate acestea, fără a suporta costuri suplimentare. Singura cerinţă este ca autovehiculul să fie servisat de un partener de service autorizat Mercedes-Benz.

Apropo: chiar dacă aţi achiziţionat un vehicul second-hand, puteţi obţine mobilitatea în orice moment. Tot ce trebuie să faceţi este să aveţi vehiculul servisat de un partener de service autorizat Mercedes-Benz.

Ce autovehicule beneficiază de acest pachet de mobilitate pe termen lung?

Mercedes-Benz MobiloVan este valabil fără restricţii de kilometraj pentru fiecare Citan, Sprinter şi Vito, înmatriculat după 01.10.2012, vândut şi livrat de către Mercedes-Benz Group AG sau organizaţia de vânzări Mercedes-Benz în zona de valabilitate, şi este înmatriculat şi operat în aceste ţări, la momentul solicitării beneficiului [1].

Privire de ansamblu beneficii

Beneficii în caz deavarii tehnice și probleme la pornireVizite în service în cazurile de garanţie şi culanţă (mai mult de 2 două ore normate de lucru) [2]
2 ani după prima înmatriculare, de la revizie la revizie - până la un maximum de 30 de ani2 ani după prima înmatriculare
Deplasarea la şi de la locul defecţiunii
Cheltuielile de deplasare ale tehnicianului la locaţia defecţiunii şi înapoi.
X
Asistenţă rutieră
Reparaţii minore la locul defecţiunii, la o valoare maximă de 150 de euro (inclusiv TVA) (costul materialelor pentru anvelope, baterii, chei şi/sau produse service şi piese cu uzură normală/materialele consumabile sunt excluse)
X
Tractarea
Tractarea la cel mai apropiat partener service autorizat Mercedes-Benz
X
Taxi / serviciu şofer / transport public
Taxi, serviciu şofer şi mijloace de transport în comun până la un maxim de 65 de euro (inclusiv TVA).
XX
Serviciu de ridicare vehicul şi livrare
Serviciu de ridicare vehicul şi livrare pe o rază de 50 de km a partenerului de service autorizat Mercedes-Benz
XX
(incl. serviciu de ridicare autovehicul)
Autovehicul de schimb
Autovehicul de schimb pentru durata de reparare, sau până la un maxim de trei zile lucrătoare. Se aplică condiţiile de piaţă obişnuite pentru acest beneficiu (de exemplu, coasigurarea pentru vehiculele de închiriat). Tipul de vehicul sub rezerva disponibilităţii. Alte elemente, cum ar fi produsele de service nu sunt acoperite, etc.
XX [3]
Tarife aeriene/feroviare
Ca o alternativă la vehiculul de schimb: pot fi rambursate costuri de până la 400.00 de euro pe caz incl. TVA pentru călătoria extinsă (tur şi retur) cu avionul sau cu trenul pentru dvs. şi ceilalţi pasageri
Hotel
Cazare (camera de hotel incl. mic dejun) pentru durata reparaţiei, sau cel mult trei zile lucrătoare, pentru dvs. şi pentru cei care călătoresc cu dvs. * in limita numarului de locuri conform configurarii autovehiculului de catre producator
X

Vă rugăm să reţineţi următoarele criterii de excludere. Mercedes-Benz MobiloVan nu asigură acoperire, de exemplu, a autovehiculelor de poliţie sau în cazuri de comportament neglijent. Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultaţi partenerul de service autorizat Mercedes-Benz

[2] Valabil pentru reparaţii cu o durată de mai mult de două ore normate efectuate în legătură cu garanţia pentru un autovehicul nou, răspunderea pentru defecte materiale sau ca reparaţii de curtoazie.

Vă rugăm să contactaţi partener de service autorizat Mercedes-Benz în timp util astfel încât acesta să poată planifica mobilitatea în timp ce autovehiculul dvs este în service.

[3] Ca alternativă la celelalte servicii de mobilitate